Polecamy spotkanie Ogrody Przedsiębiorczości – „Aglomeracja jutra”!

Zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane innowacjami. Niezależnie od tego czy jesteś przedsiębiorcą, przedstawicielem biznesu, urzędnikiem, startupowcem, pracownikiem naukowym, studentem, przedstawicielem NGO, możesz dużo wnieść i zyskać na udziale w tej konferencji.

Celem spotkania jest wyznaczenie obszarów do współpracy między biznesem, urzędami, uczelniami i środowiskiem startupowym. Aktywizacja potencjału innowacyjnego tkwiącego w aglomeracji śląsko-zagłębiowskiej. Inicjacja projektów na rzecz innowacyjności. Konferencja odbędzie się 13.04.2016 r., udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Ciekawi ludzie, ciekawe tematy, ciekawa technika samej konferencji (Open Space Technology), warto tam być!

Więcej informacji tutaj.

Wierzymy, że jakość wparcia dla innowacyjnej przedsiębiorczości w naszym regionie zależy od ścisłej współpracy między przedstawicielami biznesu i administracji publicznej. Dlatego zapraszamy Cię do współtworzenia tego spotkania!

Fundacja na rzecz Inteligentnego Rozwoju objęła patronat nad wydarzeniem Ogrody Przedsiębiorczości – „Aglomeracja jutra”!