Podsumowanie PM Nights 2016!

W dniach 21-22 kwietnia 2016 r.  w Centrum Informacji Naukowej i Bibliotece Akademickiej odbyła się pierwsza edycja nocnej konferencji poświęconej tematyce zarządzania projektami.

Konferencja adresowana była do studentów wszystkich uczelni wyższych oraz osób zainteresowanych tematyką zarządzania projektami. Celem konferencji było dostarczenie wiedzy uczestnikom jak wykorzystać zarządzanie projektami w codziennym życiu oraz biznesie.

Formą spotkania było połączenie warsztatów z panelem dyskusyjnym. Postawiono na naukę konkretnych umiejętności poprzez pracę w grupie i dzielenie się wiedzą. Podczas konferencji odbyły się warsztaty z gier biznesowych, design thinking, coachingu, komunikacji i tworzenia własnego projektu. Nie zabrakło również konkursów i atrakcyjnych nagród dla uczestników wydarzenia.

Podziękowanie

Podczas PM NIGHTS 2016 Mateusz Góra i Katarzyna Bargieł z Fundacji na rzecz Inteligentnego Rozwoju wraz z Kołem Wzornictwa Przemysłowego „Wzornik” poprowadzili warsztaty poświęcone Design Thinking. Poniżej kilka zdjęć z tego wydarzenia.